Skip links
Inhoud

Werkfruit

WERKFRUIT voor gezonde werknemers! Wij zorgen ervoor! Uitgangspunt vormt het stimuleren van de gezondheid van werknemers door het tussendoor beschikbaar stellen van fruit op de werkplek. WERKFRUIT staat dus voor fruit op de werkplek. Het is de bedoeling dat het fruit bij koffie automaten en/of op de werkplek staan, zodat het gezonde tussendoortje in het oog springt. Uiteindelijk wordt het eten van fruit op de werkplek net zo gewoon als het drinken van koffie, thee of een zoete snack.

Omdat fruit een seizoensgebonden product is, zal de inhoud van het werkfruit iedere keer anders zijn. De hoogste prioriteit voor het samenstellen van werkfruit is SMAAK! Door iedere keer ander fruit aan te bieden is het ook voor de werknemers telkens een verrassing en dit stimuleert de consumptie.

Wat kost WERKFRUIT u als bedrijf?
Eigenlijk bepaalt u dit gedeeltelijk zelf. Om te weten hoeveel fruit u nodig heeft voor uw organisatie, dient u eerst te bepalen hoe vaak u fruit beschikbaar wilt stellen voor uw werknemers. Bepaal of u uw werknemers één maal of vaker per week fruit wilt aanbieden. Vermenigvuldig dit aantal met het aantal werknemers vermenigvuldig dit vervolgens met het aantal werkdagen dat u fruit wilt verstrekken. U weet nu hoeveel stuks fruit u per week nodig heeft.

Wij hebben geen standaard werkfruit hoeveelheden maar proberen voor ieder bedrijf maatwerk te leveren. Het ene bedrijf wil voornamelijk appels en/of peren en de andere juist een uitgebreider assortiment. In persoonlijk overleg proberen we samen met u het juiste assortiment samen te stellen. Dit kan natuurlijk altijd naar behoefte worden aangepast.
We streven meestal naar een inhoud van minimaal 6 verschillende soorten fruit naar wens soms aangevuld met snack groenten. Wij selecteren voor u op smaak en kwaliteit. Hierdoor verschilt de inhoud niet alleen per seizoen maar ook per week. Wat u onder andere kunt verwachten in de fruitkisten zijn: appels, peren, kiwi green, kiwi gold, mandarijnen, sinaasappel, druiven, Chiquita bananen, pruimen, snoeptomaatjes, mini komkommer, nectarine, perzik, abrikozen.

Na overleg maken we een offerte voor de hoeveelheden en/of soorten fruit die u wenst te ontvangen.. De kosten voor WERKFRUIT zijn fiscaal onbelast. Wij werken niet met een abonnement of contractuele verplichting. De levering vindt plaats tot wederopzegging. Dus u kunt de levering van WERKFRUIT op ieder moment stoppen of een pauze nemen. Wijzigingen in uw leveringen dient u 3 werkdagen voor de levering te melden.
U ontvangt per kalendermaand een factuur.

Kijk voor meer informatie over Werkfruit op www.werkfruit.nu

Bestellingen en/of aanvraag offerte; info@eet-idee.nl


Snelkoppelingen