Skip links
Inhoud

Kant en klaar

Heb je geen tijd om te koken? En toch wil je iets lekkers eten? In onze keuken worden heerlijke kant-en-klare gerechten bereid.Van pizza's boordevol verse groenten... tot een heerlijke soep waarbij je de vingers aflikt. Ook voor een dessert kunnen wij zorgen! Of het nu een Hollandse pot, een roerbak schotel of een Indisch gerecht is. De kwaliteit is top en de smaak is super. Dus... als u geen zin heeft om te koken toch een gezonde smakelijke maaltijd!

Bij ons heeft u een grote keuze aan vers gesneden groenten roerbakgroente en gemengde sla. Wij snijden alles zelf. De hele dag door. Dus vers gesneden is bij ons ook écht vers gesneden.

TIP VAN ONS: Barbecue en buffetten
Barbecue weer!!! Een heerlijk stukje vlees, lekkere gezonde salade erbij en een lekker sausje. Samen met een lekker glaasje Franse of Californische wijn en u heeft een zomers feestmaal.Wij leveren u voor de barbecue super kwaliteit vlees van grilworst tot entrecote of van kipspies tot lamskarbonade. Natuurlijk hebben we de lekkerste salade en heerlijke zelf gemaakte sauzen. Ook is het mogelijk om brood, wijn (drank) en zelfs borden en bestek erbij te bestellen.

Bij bestellingen voor meer als 20 personen leveren wij een gasbarbecue gratis erbij. Wij maken voor u ook heerlijke salade- en koudeschotels met vlees of vis. Kom gerust even langs en vraag naar de mogelijkheden.


Snelkoppelingen